Werkwijze

Wat vragen wij van u?

Heeft u gekozen voor Bas Blokhutten dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag met uw project! Om een houten constructie correct te kunnen plaatsen willen we u graag wijzen op de volgende aandachtspunten:

Waterpas fundament

Een blokhut heeft een flink gewicht. Om verzakking te voorkomen kan deze dus niet rechtstreeks op de aarde worden geplaatst. Wij vragen u daarom een waterpas en verhard fundament aan te leggen waarop wij uw project kunnen plaatsen. Denk hierbij aan beton, chape, klinkers of (stoep-)tegels. Zorg ervoor dat het fundament voldoende afmeting heeft, bij twijfel nodigen wij u uit ons eerst te contacteren.

Stroom op de werkplek

Onze monteurs brengen altijd een verlengkabel mee. U dient hen een contactpunt aan te wijzen. Mocht er onverhoopt geen stroom aanwezig zijn laat dit ons dan bijtijds weten, zodat we kunnen zorgen voor een aggregaat (meerprijs).

Prieel/Carport

De staanders (palen) van een prieel of carport dienen te worden verankerd. Dit kan zowel in de aarde als op een bestaand terras. Wanneer de staanders door middel van instortankers in de aarde geplaatst moeten worden, dient de ondergrond toegankelijk te zijn voor een schep of grondboor. Let op: Extra hak- of breekwerk is niet ingecalculeerd bij de prijsopgaaf, houd hier dus rekening mee.

Afstand materiaal – bouwplek

Om de montage vlot te laten verlopen dient het op te bouwen materiaal binnen een straal van 15 meter van de opbouwplaats af te liggen. Veel leveranciers lossen het materiaal naast de vrachtwagen, vaak ver van de opbouwplaats af. Als wij eerst het pakket moeten verplaatsen komt de montagetijd in het gedrang. Bent u niet in de positie om het pakket binnen deze 15 meter klaar te leggen? Meld dit dan bij ons zodat we hier rekening mee kunnen houden.

U draagt zorg voor de benodigde parkeerruimte voor een bus. U heeft reeds rekening gehouden met buren en geldende erfafscheidingen. Bas Blokhutten kan nimmer aansprakelijk gesteld worden voor problemen voorvloeiend uit dergelijke situaties.

Let op: Houdt u geen rekening met bovengenoemde, dan kan de monteur besluiten extra uren in rekening te brengen of de werken niet uit te voeren.

Afval/Restmateriaal

Onze monteurs dienen de bouwplaats netjes en verzorgd achter te laten. Wij voeren echter geen verpakkings- of restmateriaal af, maar laten dit netjes en verzameld bij elkaar achter.